Sokos Hotel Helsinki

Lokalisering. Sokos Hotel Helsinki
i Helsingfors är beläget i närheten av Helsingfors Universitet, Ateneum konstmuseum och Esplanadi.

Faciliteter.
Sokos Hotel Helsinki har en avdelning med bastu. För affärsresande finns ett businesscenter med internetuppkoppling, mötesrum för mindre grupper samt teknisk support. Hotellgäster serveras en frukostbuffet varje morgon. Hotellet erbjuder transfer till flygplatsen mot en avgift. Det finns eventmöjlighet och konferensrum. Hotellpersonalen anordnar catering och tvättservice mot beställning. Det finns även en nattklubb vid hotellet. Hotellet är helt rökfritt.

Hotellrum.Sokos Hotel Helsinki har 202 hotellrum som alla har platt-tv med betalfilmer. Det finns även trådlöst internet, minibar, telefon och värdeskåp med plats för laptops. Alla hotellrum har bäddsoffa och skrivbord. I badrummet finns hårtork. Hotellrummen är klimatkontrollerade med luftkonditionering. Rumsstädning finns på förfrågan, så även barnsängar.

Kommentarer

 1. Vi skall på teaterresa 3-4 mars 2012.( Kristina från Duvemåla ) Och vi behöver rum för 50 personer. dvs.25 dubbelrum plus ett enkelrum för chauffören.
  Kan ni ge ett konkurenskraftigt pris redan nu?

  1. Hej,

   för att hitta det bästa priset rekommenderas att göra en sökning direkt på hotellet via vår webbsida eller ringa hotellet.

   Mvh Benny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *