Hotelltips på Öland

För att vara en så liten och glest befolkad plats, finns ett enormt utbud av hotell och andra boenden på Öland. Anledningen är förstås att Öland är ett sommarparadis. Under sommarmånaderna kommer inte bara våra kungligheter till ön för att njuta av sol och bad. Många tusen andra samlas på stränderna vid Borgholm och Färjestaden för att njuta av sommaren. Här är tre hotelltips på Öland, i tre olika standarder.

Hotel Skansen

Hotel Skansen ÖlandVill du bo riktigt bra på Öland är Hotel Skansen i Färjestaden ett utmärkt alternativ. Hotellet ligger mitt i samhället Färjestaden, cirka tre kilometer från Ölandsbron. Förutom att kunna ståta med Sveriges största whiskybar kan Hotel Skansen även erbjuda en spaavdelning med gym och en exklusiv restaurang. Till närmaste strand är det endast cirka 300 meter. Närmaste golfbana ligger 10 minuter bort med bil. En stor fördel med hotellet är att du har många rumsalternativ att välja mellan, från enklare dubbelrum till superiorsviter för fyra vuxna. Alla rum i de lite högre prisklasserna har havsutsikt.

Läs mer >>

Villa Ingrid

Ett av de bästa hotellen på Öland om man ser till kundbetygen är trestjärniga Villa Ingrid. Hotellet ligger mitt i centrala Borgholm, vilket gör att det är nära till både nöje, bad och shopping. De totalt 18 rummen är modernt inredda och har många bekvämligheter, med bland annat te- och kaffekokare. Närmaste sandstrand ligger cirka 10 minuters promenad från hotellet. Det enda som saknas är egentligen en restaurang, men självklart finns ett stort utbud av matställen i närområdet.

Läs mer >>

Gamla Bryggeriet

I samhället Köpingsvik cirka fyra kilometer från Borgholm ligger det gemytliga familjehotellet Gamla Bryggeriet precis vid en sandstrand. Här har du tre olika rumstyper att välja mellan, nämligen dubbelrum, dubbelrum deluxe samt fyrbäddsrum. Hotellet har en egen restaurang och du kan bli serverad i den lummiga och vackra trädgården.

Läs mer >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *