Boka hotell i Kalmar

Östersjöpärlan Kalmar lockar en hel del besökare varje år, inte minst turister som vill ta en rundtur i denna historiska stad. Att Ölandsbron går från Kalmar är också en stor anledning till det höga besökarantalet. I Kalmar finns även ett antal mycket bra konferenshotell som passar utmärkt för större möten, arbetskonferenser eller kongresser. Här är tre tips på hotell i Kalmar.

Slottshotellet Kalmar

Slottshotellet kombinerar en gammaldags atmosfär med moderna bekvämligheter på ett spännande sätt. Hotellet ligger i ett lugnt område i Kalmar, granne med ett antal vackra äldre villor. Kalmar slott ligger bara ett stenkast från entrén.

På Slottshotellet i Kalmar är vart och ett av de 45 rummen individuellt möblerade och inredda. Vissa av rummen är av mer modernt snitt medan andra har en eller flera vackra gamla möbler. Med gratis Wi-Fi, en kostnadsfri kvällsbuffé och flera andra bekvämligheter får man mycket för pengarna.

Till bokningen >>

Brofästet Hotell & Konferens

Brofästet är ett hotell som är populärt såväl bland turister som konferensgäster. Det är inte det största hotellet i Kalmar, men med sina 80 hotellrum, utmärkta konferenslokaler och en matsal som rymmer upp emot 400 sittande gäster fungerar hotellet mycket bra för även ganska stora möten.

Hotellet ligger i nästan direkt anslutning till Ölandsbron. Det gör att kommunikationerna med Öland är mycket goda. Centrala Kalmar ligger bara några kilometer ifrån hotellet. Rummen är stilrent inredda i moderna material. Trådlös internetuppkoppling är standard.

Till bokningen >>

Hotell Svanen

Trestjärniga Hotell Svanen är ett mysigt hotell med familjekänsla. Här finns ett gästkök och tvättstuga – perfekt för barnfamiljen. Varje rum har kabel-TV och toalett. Vissa rum har egna badrum medan andra har delade badrum.

Hotellet ligger en bit utanför Kalmars absoluta stadskärna i ett lugnt område på ön Kvarnholmen-Ängö. Det tar cirka 15 minuter att promenera till domkyrkan. Inom bara några 100 meter från hotellet finns en mängd olika fritidsaktiviteter att prova på, till exempel tennis och minigolf.

Till bokningen >>

Hotell på Öland

Sevärdheter i och runt Kalmar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *