Holiday Inn Helsinki Exhibit & Convention Center

Lokalisering. Holiday Inn Helsinki Exhibit & Convention Center är beläget i området Vallila i centrala Helsingfors. Hotellet ligger i närheten av Hartwall Arena, Finlandia Hall, Nationalmuseet och nöjesparken Linnanmaki.

Faciliteter.Holiday Inn Helsinki Exhibit & Convention Center har som namnet antyder möjligheter för stora konferenser och banquetter i Helsingfors. Hotellet har också en stor hälsoavdelning med bastu, gym och fitnessutrustning. För affärsresande finns det anpassade tjänster och utrustning som internet och skrivare. Hotellet har en restaurang där frukostbuffét serveras. Personalen är flerspråkig och kan ombesörja tvätt- och städservice. I hotellet det en butik med både nyhetstidningar och presenter.

Hotellrum. Hotelelt har 244 hotellrum som alla är utrustade med kabel-tv, betalfilmer, telefon, kylskåp, kaffekokare och säkerhetsskåp. Rummen är möblerade med bäddsoffa och skrivbord. I badrummet finns hårtork. Andra förnödenheter i hotellrummen är minibar, luftkonditionering samt strykjärn. Hotellet erbjuder roomservice.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *