Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Lokalisering. Detta Hotell i Helsingfors ligger vid stranden med närhet till Seurasaari friluftsmuseum och Sibelius Monumentet. Andra närliggande attraktioner är Finlandia Hall och National Museum.

Faciliteter. Hotellgäster vid Hilton Helsinki Kalastajatorppa har tillgång till den privata stranden. Hilton Helsinki Kalastajatorppa har inomhuspool, bastu, och gym med fitnessutrustning, och tennisplan. Affärsnödvändigheter vid detta femstjärniga hotell inkluderar businesscenter, mötesrum för mindre konferenser, och sekretartjänster.

Denna hotellfastighet har egen restaurang, bar/lounge, och en cafébutik.

Hotellrum. Alla hotellrum har tv-apparater med stort kanalutbud och hyrfilmer. Hotellrummen har direkttelefoner och värdeskåp (förvaring av bärbara datorer). I badrummen finns hårtork och hygienartiklar. Ytterligga bekvämligheter inkluderar minibar, luftkonditionering och strykjärn med strykbräda. Mot förfrågan kan du beställa extra handdukar och väckningstjänster, ytterliggare rumtjänster finns och barnsängar finns tillgängliga. Alla hotellrum på Hilton Helsinki är rökfria.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *