Spahotell på Gotland och Visby – Boka sparesor

De flesta som reser till Gotland gör det i rekreationssyfte och vad passar bättre som rekreation än en spaupplevelse? Det finns en förhållandevis stor mängd hotell på Gotland, givetvis tack vare den stora turismen under sommarmånaderna, och det finns flera spahotell på Gotland. Självklart håller spahotellen öppet även andra månader än endast under den något hektiska sommaren. Här är tre tips på spahotell på Gotland.

Fröjel Resort

Fröjel Resort är ett hotell med både lägenheter och mer traditionella hotellrum som ligger vid Klintehamn på Gotland, cirka fyra mil från Visby. Hotellet riktar in sig mot par och familjer som vill bo nära stranden och nära naturen. Fröjel Resort lockar också med en exklusiv spaavdelning där det finns pooler, vattenfallsduschar, bastur och massagebad. Man erbjuder också en rad spabehandlingar och massagebehandlingar. Hotellets egen restaurang serverar en bred meny och sommartid finns även grillmöjligheter.

Till bokningen >>

Clarion Hotel Wisby

Fyrstjärniga hotellet Clarion Hotel Wisby ligger mitt i centrala Visby inrymt i en byggnad med anor från 1200-talet. Hotellet är det mest exklusiva på Gotland och bjuder på alla tänkbara bekvämligheter, oavsett vilket av de totalt 212 hotellrummen man väljer. I samma byggnad som hotellet ligger Wisby Spa, som är Gotlands största och mest populära spa. Här finns mängder av faciliteter för rekreation och avkoppling. Utbudet av spabehandlingar är utan motstycke.

Till bokningen >>

Hotell Helgeand Wisby

Hotell Helgeand Wisby är en fyrstjärnig anläggning inrymd i en byggnad som dateras till 1300-talet. Alla de totalt 17 hotellrummen, som för övrigt finns i fyra olika typer, är individuellt inredda med de tidstypiska valven intakta. Det är inte för inte som hotellet även marknadsförs som Medeltidshotellet. Hotell Helgeand har en omfattande och mycket lyxig relaxavdelning med bubbelpool och bastur. Möjligheten att boka behandlingar är begränsad, men Wisby Spa, med sin kompletta spaavdelning ligger bara ett stenkast bort.

Till bokningen >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *