Clarion Collection Hotel Bilan


Address
Karlbergsgatan 3
652 24 Karlstad
Boka Clarion Collection Hotel Bilan - det gamla fängelset i Karlstad

Lokalisering
Clarion Collection Hotel Bilan är något så unikt som ett hotell inrymt i Karlstad gamla fängelse, som totalrenoverades 2009 och man har bevarat fängelsets unika miljö och historia. Hotellet ligger centralt i Karlstad.

Faciliteter
Clarion Collection Hotel Bilan har både bastu och kallpool i hotellets relax, efter ett bad kan hotellgäster koppla av framför brasan i klubbrummet. Hotellet har en inglasad vinterträdgård som kan utnyttjas året runt. Hotellet har trådlöst internet samt mötesrum för affärsresenärer och konferenser. Hotellgäster serveras både en stor frukost- och kvällsbuffet varje dag, och bjuds även på färsk frukt och nybryggt kaffe. Det finns bilparkering i direkt anslutning till hotellet. Hotellet erbjuder flygplatstranfer mot en extra avgift. Det finns även tvättservice och ett filmbibliotek.

Hotellrum
Clarion Collection Hotel Bilan har 68 hotellrum med kabel-tv. På hotellrummen finner man dagstidningar, hårtork, minibar, strykjärn och strykbräda. Mot förfrågan kan man få barnsäng, roomservice och exra handdukar. Överallt på Clarion Collection Hotel Bilan är det rökfritt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *