Sök hotell

Incheckningsdatum

Utcheckningsdatum

3 hotell i Visby värda att boka

Trots stadens litenhet finns det mängder av hotell i Visby. Det är givetvis den stora mängden turister som kommer till Visby varje år som gör att staden kan ståta med så många hotell. I Visby finns hotell i alla prisklasser för alla smaker. Vissa hotell ligger precis vid stranden medan andra är vackert belägna i Visbys medeltida stadskärna. Här är tre prisvärda och trevliga hotell i Visby väl värda att boka.

Visby Hamnhotell

I Visbys hamn, strax intill färjeterminalen, ligger Visby Hamnhotell. Detta moderna trestjärniga hotell får nästan alltid mycket goda omdömen från sina hotellgäster. En anledning är givetvis läget. Ett annat skäl till den stora kundnöjdheten är att rummen är fräscha och håller en hög standard. Gratis trådlöst internet och TV med kabelkanaler är standard. De flesta av hotellrummen på hotellets bottenvåning har möblerad uteplats.

För den som vill utforska Visby och Gotland på egen hand är Visby Hamnhotell ett hotell väl värt att boka. Man kan nämligen hyra cyklar direkt i hotellets reception. När man sedan kommer tillbaka till hotellet efter en lång dag på cykelsadeln kan man besöka lobbybaren för en välförtjänt drink.

Till bokningen<<

Donners Hotell

Donners Hotell är ett fyrstjärnigt hotell som ligger innanför Visbys stadsmurar, på Donnerstorget. Detta hotell är klart mer exklusivt än de flesta andra hotell i Visby. Här är till exempel parkettgolv standard i alla rum. De gemensamma ytorna är modernt och vackert inredda i finare material. Hotellets restaurang är något alldeles extra. Restaurant La Másia serverar de godaste spanska tapas.

Alla rum på Donners Hotell har ett modernt badrum, platt-TV och minibar. Givetvis har man som hotellgäst tillgång till gratis Wi-Fi i hela hotellbyggnaden.

Till bokningen<<

Hotell Slottsbacken

Helt nyöppnade (juni 2012) Hotell Slottsbacken ligger bara cirka 200 meter från huvudgatan i Visby, Adelsgatan. Detta hotell har en utmärkt standard, såväl i de enskilda rummen som i de gemensamma ytorna. Hotellrummen har helkaklade badrum med dusch, minibar och platt-TV med kabelkanaler. Självklart finns gratis trådlöst internet överallt i hotellet. Vissa av hotellrummen är i två våningar med takfönster.

Till bokningen<<

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *