Sök hotell

Incheckningsdatum

Utcheckningsdatum

Boka hotell på Gotland

Välkommen till gotlandhotell.se som hjälper dig hitta alla hotell på Gotland och jämföra dem för att kunna boka det hotell som passar dig bäst.

3 hotell på Gotland som rekommenderas

Gotland är ett riktigt sommarparadis. Hit kommer turister från hela Sverige under sommarmånaderna. Det är nöjeslivet, som verkligen blommar upp under sommaren, de vackra miljöerna och de långa stränderna som lockar. En semestervistelse på Gotland blir extra trevlig om man väljer ett bra hotell. Här är tre hotell på Gotland som kan rekommenderas.

Hotell Breda Blick

Hotell Breda Blick Gotland

Vid Visbys botaniska trädgård ligger Hotell Breda Blick, ett hotell inhyst i en stor villa som för tankarna till Pippi Långstrumps Villa Villekulla. Det här är inget hotell för den semesterfirare som är van vid svenska trestjärniga standardhotell. Hotell Breda Blick är ett personligt hotell av äldre snitt. Det är mer ett klassiskt gästgiveri än ett modernt hotell. Dock behöver man inte göra avkall på särskilt många bekvämligheter. TV och gratis Wi-Fi är standard i alla hotellets 14 rum.

Till bokningen >>

TOTT Hotel Visby

Tott Hotel Visby på Gotland

Om man söker ett hotell med en mer modern stil är TOTT Hotel Visby ett givet alternativ. Hotellet ligger ungefär 1,5 kilometer från Visby centrum, på den berömda Snäckstranden. Vart och ett av de 126 rummen har en mycket modern inredning och bekvämligheter såsom pentry med vattenkokare och diskmaskin samt platt-TV. Många av rummen har uteplatser med utsikt över havet. Med en utomhuspool och en stor terrass kan man sola och bada utan att bege sig till stranden.

Till bokningen >>

Hotell Gute

Hotell Gute på Gotland

Hotell Gute

Hotell Gute är ett personligt hotell med en exklusiv touch. Ägarna bakom Hotell Gute försöker inte konkurrera med en stor, påkostad lobby eller en spaanläggning. På det här hotellet är det trivseln som är i fokus. Personalen är vida känd för att vara mycket serviceinriktad. Av betygen att döma är det inte många hotellgäster som är missnöjda med Hotell Gute. Alla de 30 hotellrummen har TV, Wi-Fi och kylskåp. Rummen är individuellt inredda så inget är det andra likt.

Till bokningen >>

Hotell i Visby

De flesta som åker till Gotland på semester vill bo i närheten av Visby och innanför visbyringen. Hotellen mitt i Visby brukar vara dyrare, men stoltserar med förstaklassiga lägen. Högsäsongen för Gotland och Visby är under sommaren då ön fullständigt invaderas av semesterglada människor.

Till bokningen >>

Medeltidsveckan

Under medeltidsveckan brukar alla hotell vara fullbelagda, se därför till att vara ute i god tid när du ska boka hotell i Visby under medeltidsveckan.

Boka hotell på Gotland

Att boka hotell på Gotland är mycket enkelt, när du hittat information om alla hotell och funnit det hotell som passar bäst, bokas hotellet enkelt online. på gotlandhotell.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *