Boka hotell i Karlstad

Välkommen, guiden till hotell i Karlstad hjälper dig när du letar hotell i Karlstad. Hos kan du jämföra alla hotell som finns i Karlstad för att kunna boka det hotell som motsvarar dina förväntningar. Karlstad ligger i Värmland och inte alls långt ifrån den norska gränsen, varför det även är vanligt med norska besökare till Karlstad.

Ska ni ha företagskonferens finns det utmärkta möjligheter för det i Karlstad, många hotell har lokaler för konferenser. Vi kommer att gå igenom varje hotell i Karlstad specifikt, men det går bra redan nu att använda sökformuläret i högerspalten för att söka och boka hotell i Karlstad. Hoppas att sidan kommer till nytta!

Alla hotell i Karlstad >>

3 bra hotell i Karlstad

Att man stannar en eller ett par nätter på hotell i Karlstad kan vara av flera anledningar. Många kommer dock till Karlstad när de har varit utomlands då det finns en ganska stor flygplats där. Det gör att många inte vill bege sig hem samma dag, natt eller kväll, vilket gör att en hotellnatt ofta ses som det bästa alternativet.

Elite Stadshotellet Karlstad

Elite Stadshotellet i Karlstad
Detta hotell har fått det fina omdömet av många som att vara Sveriges vackraste hotell, både utvändigt och invändigt. Hotelledningen har lyckats blanda det klassiska med modernt på ett utomordentligt sätt. Med detta menas att inredningen är klassisk, samtidigt som de inte snålar med moderna faciliteter. Det finns flera salonger i byggnaden där man kan äta middag, och gillar man whisky och öl har man definitivt kommit till rätt ställe då baren har det största utbudet av dessa två drycker i hela staden.

Se priser, info och bilder >>

Scandic Klarälven

Hotellrum på Scandic Klarälven i Karlstad
Vill man bo på ett hotell med endast en 10 minuters promenad från Karlstads centrum, och som har prisvärda rum bör man definitivt välja Scandic Klarälven. Vidare erbjuder hotellet en ypperlig utsikt över den fina älven. Standardfaciliteter som ingår i priset för rummet är ett stort utbud av tv-kanaler, gratis WiFi, gym, bastu och pool. För barnen finns det både dataspel och lekrum, och som om inte det vore nog anordnar hotellet även filmvisningar så att barnen inte ska bli uttråkade.

Se priser, info och bilder >>

Solsta Hotell

På Karlstads huvudgata hittar vi det lite billigare hotellet Solsta. Här kan den som vill betala ett lågt pris men ändå vill ha standardfaciliteter bo för en billig peng. Stannar man på hotellet över morgonen erbjuder hotellet en helt klart prisvärd frukostbuffé, och man har tillgång till gratis varma drycker hela dagarna. Det bästa med Solsta Hotell är att trots att man inte betalar särskilt mycket per natt får man ändå nära till väldigt mycket, vilket gör att man enkelt kan utforska Karlstads gator.

Se priser, info och bilder >>

Läs om Sevärdheter i Karlstad

Fler hotell i Karlstad:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *