Boka hotell i Örebro

Om du ska besöka Örebro i nöje eller affärer, eller kanske både och, har du upp ett mot ett tjugotal hotell och andra boenden att välja mellan. Som den storstad Örebro är, kan du välja mellan både lite lyxigare hotell och budgethotell. Här är tre bra hotell i tre prisklasser.

Elite Stora Hotellet

För en lite mer ombonad hotellvistelse med utmärkt service och alla tänkbara bekvämligheter är Elite Stora Hotellet ett bra val. Hotellet är inrymt i en pampig byggnad precis vid Svartån och många av rummen har en vacker utsikt mot Örebro slott. De totalt 133 rummen finns i många olika typer och har antingen en mer traditionell hotellinredning eller är inredda i en modern stil. Slottskällaren är namnet på hotellets utmärkta restaurang. Som för alla hotell i kedjan Elite Hotels har även Elite Stora Hotellet sin egen pub – Bishops Arms.

Till bokningen >>

Hotell Göta

Trestjärniga Hotell Göta erbjuder en god natts sömn och en hel del bekvämligheter i en mysig och hemtrevlig miljö. Hotellet är beläget enbart någon minuts promenad från både Örebro slott och järnvägsstationen. De totalt 23 rummen finns i fyra olika standarder och storlekar och är inredda i en modern skandinavisk design. Kostnadsfri frukost serveras varje dag. Dessutom bjuds man som hotellgäst på eftermiddagsfika. Bastun är alltid öppen och det finns möjlighet att boka massage i receptionen.

Till bokningen >>

STF Livin’ Hotels

Svenska Turistföreningen har inte bara vandrarhem i sitt nätverk av boenden, utan ett och annat hotell. STF Livin’ Hotels Örebro är ett av de bästa i landet. Hotellet ligger cirka fem minuters promenad från både slottet och järnvägsstationen. De totalt 33 rummen (dubbelrum samt enkelrum) är modernt inredda. Frukostbuffén är självklart gratis och som hotellgäst har man också tillgång till ett gemensamt kök. Platt-TV, Wi-Fi och bastu är några av hotellets andra bekvämligheter.

Till bokningen >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *