Elite Stora Hotellet i Jönköping

elite stora hotellet JönkopingHotellkedjan Elite Hotels har som idé att inrymma sina hotell i ståtliga och vackra gamla byggnader. För Elite Stora Hotellet i Jönköping har man inte gjort något undantag. Hotellet är inrymt i en pampig 1800-talsbyggnad belägen centralt i staden, med en vacker utsikt över Vättern. Hotellet har, liksom de flesta andra hotell i kedjan, fyra stjärnor enligt den internationella hotellskalan. Att servicegraden är mycket hög märks inte minst på att hotellet genomgående får mycket goda omdömen av sina gäster.

Till bokningen >>

Boendealternativ

Elite Stora Hotellet i Jönköping erbjuder 135 rum i många olika standarder och utföranden, från enkelrum standard till juniorsvit. Sviterna är belägna högst upp i hotellbyggnaden och bjuder på en vacker utsikt över vattnet. Alla rum är utrustade med minibar, skrivbord och självsagt också egna badrum. TV med kabelkanaler samt gratis Wi-Fi är standard.

Inredningen av rummen går i en blandning av tidlöst klassisk hotellstil och en mer modern skandinavisk design. Varje rumstyp följer en egen stil, både vad gäller färgsättning och material.

Restaurang

The Bishop’s Arms är namnet på hotellets egen restaurang. Här serveras traditionell bistromat av hög klass. Till maten kan man avnjuta ett stort sortiment av olika ölsorter. Det är också i bistron som den kostnadsfria frukostbuffén serveras.

Aktiviteter

Stora Hotellet i Jönköping har en egen mindre relaxavdelning samt ett mindre gym. Båda dessa faciliteter är öppna för alla hotellgäster. För en mer omfattande spaupplevelse samarbetar hotellet med det närliggande spacentret Hudoteket. I övrigt är det bara några meter till Jönköpings hela utbud av nöjen och aktiviteter. Färjorna till Visingsö går bara några stenkast från hotellet och stadens främsta museer, bland annat Tändsticksmuseet, ligger på bekvämt gångavstånd.

Att ta sig till hotellet

Hotellet ligger precis vid en av Jönköpings stora gågator. Till järnvägsstationen är det cirka 400 meter. Hotellet erbjuder gratis parkering på området.

Till bokningen >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *