Boka hotell i Jönköping

Jönköping, vackert beläget precis vid Vätterns södra strand, grundades redan år 1284 och har en rik historia. Det finns mycket att se och uppleva i staden, såväl för dig som är intresserad av nöjen och kvällsaktiviteter som dig som hellre strosar omkring på shoppinggator och vill uppleva sevärdheter. Om du vill boka hotell i Jönköping får du här tre bra tips.

Best Western Plus John Bauer Hotel

Best Western Plus John Bauer är ett fyrstjärnigt hotell som ligger mitt i centrala Jönköping. Det är ett av de mest populära hotellen i staden för de besökare som ser hotellnatten som en viktig del av besöket i Jönköping. Vart och ett av de 100 hotellrummen har platt-TV, en mindre sittgrupp och gratis Wi-Fi. Alla hotellgäster har tillträde till bastu och ett relativt välutrustat gym. I lobbyn finns kostnadsfritt kaffe och te att tillgå dygnet runt.

Till bokningen >>

Hotel Savoy

Hotel Savoy i Jönköping är ett hotell som kan klassas som ett designhotell. Det är kanske inte lika exklusivt som de välkända designhotellen i Stockholm, men Hotel Savoy bjuder ändå sina hotellgäster på en speciell hotellupplevelse. Hotellet, som är beläget bara några minuter från järnvägsstationen, bjuder på en hel del extra service. Varje rum är utrustad med hantlar och träningsfilmer. Sängarna är av det mer exklusiva slaget och givetvis finns en stor platt-TV i varje rum. Alla hotellgäster har även tillgång till en relaxavdelning.

Till bokningen >>

Grand Hotel

Grand Hotel i Jönköping har försökt att efterlikna sin betydligt mer kända granne i Stockholm. Det har man gjort med den äran. Inredningen är klassisk med vackra möbler och exklusiva material. En del av rummen har balkong som vetter mot Jönköpings absoluta kärna, Hovrättstorget. Frukost serveras kostnadsfritt. Tyvärr har man ingen möjlighet att äta lunch eller middag på hotellet, men hotellpersonalen tipsar gärna om bra restauranger.

Till bokningen >>

Boende för sommarsemester i Jönköping

Elite Stora Hotellet i Jönköping

Turistguide Jönköping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *