Hotel Tylösand

Prisbelönta Hotell Tylösand är ett av de mest välkända hotellen i hela Sverige. Det beror inte minst på att hotellet har ett av de vackraste lägena i landet. Hotell Tylösand ligger precis på stranden utanför det lilla samhället med samma namn cirka milen söder om Halmstad. Tylösand markerar den sydligaste spetsen på en av Sveriges längsta sandstränder och är ett riktigt sommarparadis.

Till bokningen >>

Hög standard på rum och service

Hotell Tylösand är en favorit bland många företag som vill arrangera konferenser i en avkopplande miljö. Hotellet är utmärkt för konferenser av olika slag, med sitt breda utbud av konferensrum, restauranger och loungeområden.

Du behöver dock inte vara konferensgäst för att boka ett rum på Hotell Tylösand. Hotellet har flera olika exklusiva paket både för dig som reser ensam och dig som reser med din partner och önskar en hotellupplevelse utöver det vanliga. I hotellets grundpaket ingår till exempel en generös frukostbuffé, en trerätters supé och fri tillgång till hotellets spa. Väljer du något av hotellets Lyxiga paket kan du räkna med att bli mycket väl omhändertagen.

Hotell Tylösand erbjuder två rumstyper, nämligen enkelrum och tvåbäddsrum. Rummen är bekvämt inredda i moderna material. Gratis Wi-Fi samt platt-TV med kabelkanaler är självklart standard. På kvällen har du hela tre restauranger att välja mellan, bland annat den prisbelönta (White Guide) restaurangen Akvarell.

Avkoppling och golf

Hotellet har ett mycket lyxigt och omfattande spa, med bland annat två bubbelpooler, två pooler med saltvatten, ett gym och en lokal där det erbjuds olika träningspass. I relaxavdelningen finns möjligheten att boka behandlingar av olika slag. Relaxen omfattar även ett mindre café.

Tylösand strand - HalmstadCirka 3 kilometer från hotellet ligger Halmstad Golfklubb som kan ståta med en golfbana av mycket hög klass. Om du är intresserad av att spela på banan kan hotellet självklart hjälpa till med förberedelserna.

Till bokningen >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *