Boka hotell i Halmstad

Välkommen, vi hjälper dig jämföra och boka hotell i Halmstad. För att du enkelt ska kunna hitta det du söker, presenterar vi några rekommenderade hotell i Halmstad

Hotell i Halmstad – 3 rekommenderade hotell

Halmstad är en av Sveriges mest populära turistorter på sommaren. Nöjeslivet och strandlivet i Halmstad med omgivningar räknas som de bättre i landet under juni, juli och augusti. De långa sandstränderna vid Tylösand är perfekta för lata semesterdagar i solen. Även i själva staden Halmstad finns många sevärdheter att beskåda. Det finns ett antal hotell i alla prisklasser i Halmstad för den som vill besöka staden. Här är tre rekommenderade hotell i Halmstad, i tre olika prisklasser.

Best Western Plus Grand Hotel Halmstad

Alla svenska städer över en viss storlek ska bara ha ett eget Grand Hotel. Halmstad är inget undantag. Vid järnvägsstationen i Halmstad, i en byggnad uppförd under tidigt 1900-tal, ligger ett av de bästa hotellen i Halmstad. De 108 hotellrummen är rikt utrustade med bekvämligheter. Vattenkokare, gratis trådlös uppkoppling till Internet och platt-TV med kostnadsfria filmkanaler är standard. Rummen är fräscht inredda i modern skandinavisk stil. I restaurangen kan man njuta av högklassig mat, med fokus på läckerheter från havet.

Till bokningen >>

Quality Hotel Halmstad

Detta trestjärniga hotell ligger strax utanför Halmstads stadskärna och är ett utmärkt alternativ om man har en mindre resebudget, men ändå föredrar hotell framför vandrarhem. På Quality Hotel Halmstad bor man bra i rum med en klart godkänd nivå på bekvämligheter. Gratis Wi-Fi och kabel-TV är givetvis standard. På morgonen serveras en ekologisk frukostbuffé.

Till bokningen >>

First Hotel Mårtensson

First Hotel Mårtensson är Halmstads äldsta hotell. I byggnaden där det nuvarande hotellet ligger fanns faktiskt ett gästgiveri så tidigt som år 1858. Hotellet ligger en knapp kilometer från Halmstads järnvägsstation och bara ett stenkast från de bästa sevärdheterna i staden. Stranden ligger ungefär 25 minuters promenad från hotellet. Intressant är att inget rum på First Hotel Mårtensson är det andra likt. Alla de 103 hotellrummen är unika. För bekvämligheterna på rummen finns dock givetvis en viss standard.

Till bokningen >>

Här kommer du kunna söka fler hotell i Halmstad, tex:

  • Sortera fram billiga hotell, oavsett klass.
  • Hitta olika konferensanläggningar och hotell med konferensmöjlighet i Halmstad

Boka ett hotell i Halmstad direkt

Läs om och boka Hotel Tylösand

Sevärdheter i Halmstad

Aktiviteter och nöjen i Halmstad på sommaren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *