Sök hotell

Incheckningsdatum

Utcheckningsdatum

Tips på billiga hotell i Stockholm City

När man reser till huvudstaden för att roa sig kan man se en mer exklusiv hotellvistelse som en del av upplevelsen, men de flesta som åker till Stockholm och övernattar på hotell spenderar förmodligen inte särskilt mycket tid på hotellrummet. Det är betydligt mer givande att ge sig ut på äventyr i staden och uppleva det rika kultur- och nöjesutbudet. Att då spara in lite pengar på hotellet gör att man får mer pengar över för annat. Här är tre tips på billiga hotell i Stockholm City.

Rex Petit

Om man kan tänka sig att bo trångt är Rex Petit ett utmärkt budgetval. Rex Petit ligger vackert på en lugn gata i Vasastan, bara fem minuters promenad från Stockholms nöjes- och shoppinggator. När man tar in på Rex Petit övernattar man i dubbelrum där den ena sängen är placerad ovanför den andra. Rummen är nämligen ganska små och kompakta. Kompletta badrum finns i nästan alla rum. Frukost ingår i priset och alla rum är utrustade med trådlöst internet och platt-TV.

Pris och bokning >>

Rygerfjord Hotell

Rygerfjord hotel & hostelRygerfjord är ett hotell och vandrarhem som ligger inhyst i en vacker gammal båt som ligger för ankar vid Söder Mälarstrand. Letar man efter riktigt billiga hotell i Stockholm är Rygerfjord Hotell ett givet alternativ. Här finns såväl vandrarhemsrum som rum av enklare hotellstandard. Något man absolut inte behöver göra avkall på är utsikten. De flesta rum har en vacker utsikt över Mälaren och Stockholm.

Pris och bokning >>

Hotel Söder

Mitt på Söder, vid Medborgarplatsen i Stockholm, ligger Hotel Söder. Här är rummen små, och priserna likaså. Man kan välja mellan enkelrum, dubbelrum och trippelrum, alla inredda i skandinavisk design med ljusa färger och hög kvalitet på alla möbler och inredningsdetaljer. Trådlöst internet och stor platt-TV är standard. Badrummen är kaklade och relativt rymliga.

Pris och bokning >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *