Sök hotell

Incheckningsdatum

Utcheckningsdatum

3 prisvärda hotell i Stockholm

Det finns närmare 200 hotell i Stockholm med omnejd. Det kan därför vara svårt att välja vilket hotell du vill bo på, särskilt om du vill att din hotellvistelse ska vara så prisvärd som möjligt. Kanske har du fått en rekommendation om ett visst hotell. Då kan du med fördel välja det hotellet. Annars kan du läsa vidare för att få tips på tre prisvärda hotell i Stockholm.

Best Western Columbus Hotel

best western columbus hotelEtt prisvärt hotell i Stockholm ska erbjuda god standard och många bekvämligheter till ett klart godkänt pris. Best Western Columbus Hotel är ett sådant hotell. Hotellet ligger på Söder i en anrik byggnad från senare delen av 1780-talet. Rummen och de gemensamma ytorna är inredda i lite äldre stil. Persiska mattor pryder golven. Väggarna pryds av vackra målningar och porträtt. Gemytligt är det minsta man kan säga om det här hotellet! Frukost ingår givetvis i priset för en hotellnatt.

Pris och bokning >>

Kungsbron Hotel

Kungsbron Hotel, beläget precis vid Stockholm Central, är ett designhotell med budgetpriser. Här bor du mycket centralt i exklusivt inredda rum utan att behöva spendera hela reskassan. Alla de 151 hotellrummen har rymliga badrum. Vissa har till och med egen bastu och bubbelbad. Givetvis är platt-TV och gratis trådlöst internet standard. Du väljer mellan enkelrum, dubbelrum och sviter.

Pris och bokning >>

Queen’s Hotel

På Drottninggatan, Stockholms främsta gata för shopping, ligger Queen’s Hotel. Ett bättre läge än så här går knappast att hitta. Samtidigt är priset för en hotellnatt på Queen’s Hotel helt klart överkomligt. Du väljer mellan enkelrum, dubbelrum, trebäddsrum och familjerum. Rummen är inredda i klassisk hotellstil i lite mörkare och mer ombonade färger. Alla rum har platt-TV, trådlöst internet och relativt rymliga badrum med duschkabin. Te och kaffe serveras kostnadsfritt dygnet runt. Någon restaurang finns inte på hotellet men du har många restauranger att välja mellan i området omkring hotellet.

Pris och bokning >>

Hotel J

Hotel J - Nacka StrandVid Nacka Strand finner du ett lite lyxigare hotellalternativ vid namn Hotel J. Det är ett hotell med en inredningsstil och design hämtad från amerikanska och svenska segelmiljöer. Inredningen går i det marina temat, såväl hotellrum, lobby och restaurangen med mycket skaldjur på menyn. Sommartid när värmen ligger på kopplar du av på den härliga terrassen vid vattnet med härlig utsikt. Båtvägen tar det inte lång tid mellan centrala Stockholm och Hotel J, annars går det utmärkt att hoppa på SL-bussen i närheten av hotellet.

Pris och bokning >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *