Sök hotell

Incheckningsdatum

Utcheckningsdatum

Boka billiga hotell i Stockholm

Välkommen till vår sida som riktar sig mot dig som är på jakt efter att boka ett hotell i Stockholm billigt. Som bekant är internet ditt effektivaste verktyg i jakten på billiga hotell i Stockholm eftersom du snabbt och lätt kan hitta och jämföra olika hotell i det område du söker efter. Är du inte intresserad av att betala onödigt mycket pengar för att bo på hotell, kan det löna sig att söka billiga hotell genom oss.

Jämför alla hotell och boka direkt >>

3 billiga hotell i Stockholm

Stockholm har som Sveriges största stad också flest hotell i landet att välja mellan. Därför är det inte alltid lätt att veta vilka av dessa som faktiskt blir billigast. Vi har valt att ge dig några tips på billiga hotell i Stockholm som trots sitt låga pris garanterat kommer att ge dig ett par nätter god sömn.

Hotel Micro

På Hotel Micro får du minsta möjliga antal faciliteter till ett mycket lågt pris. Trots detta är det inget fel på vare sig hygien eller kvalitet på rummet. Hotellet ligger relativt centralt då det endast är en fjorton minuters promenad till centralstationen där man enkelt kan transportera sig till övriga delar av huvudstaden. Det man kan säga som positivt när det gäller faciliteter på Hotel Micro är att alla gäster erbjuds gratis trådlöst Internet. Förutom detta är hotellet i stort sett bara en plats att spendera nätterna billigt på.

Till bokning >>

City Lodge Stockholm

På City Lodge Stockholm kan du bo billigt, samtidigt som du får tillgång till lite fler faciliteter än vad du får hos Hotel Micro. Här får du till exempel ett förvaringsskåp där du kan låsa in dina prylar, plus att du även får tillgång till tvättmöjligheter. Som standard på de flesta vandrarhem och hotell får du även gratis Internet, och har du inte med dig en laptop kan du får låna en stationär dator att surfa på.

Till bokning >>

Best Hostel Old Town

Best Hostel Skeppsbron stockholmVill du bo billigt i Gamla Stan så är Best Hostel Old Town stället för dig. Billigast kommer du undan om du sover i en sovsal. Man delar för det mesta rum med 4-5 andra personer. Sett till priset kan det dock vara värt det om man känner att man inte vill lägga sina pengar på ett riktigt bra boende.

Till bokning >>

Lägre klass på billiga hotell i Stockholm?

Att bo på billigare hotell behöver inte betyda att du kommer bo på något dåligt eftersatt hotell med dålig service. De flesta billiga hotellen i Stockholmsområdet håller lägst trestjärnig klass som är av mycket god standard.

Hotell Stockholm

Stockholm som är vår vackra och ståtliga huvudstad är väldigt stor och det kan vara svårt att få en bra översikt av hotell i olika områden. Kanske letar du efter hotell runt Södermalm, Östermalm eller är ute efter något billigt hotell i Vasastan. Oavsett vilket område i Stockholm du söker hotell, kommer du kunna sortera fram alla billiga hotell i respektive stadsdel i Stockholm på sajten http://www.stockholmhotell.se.

Billigast hotell i Stockholm?

Vilket är då det absolut billigaste alternativen för att bo i Stockholm på hotell? Generellt ska du titta efter hotellkedjor i det lägre prissegmentet som erbjuder hotellrum med väldigt ”smal” och effektiv service. I jakten på effektivisera och göra hotellen billigare, utvecklar och implementerar hotellkedjorna ständigt nya metoder för att automatisera så mycket som möjligt av processerna. Vissa hotell är helt obemannande och har endast städ- och servicepersonal. Du checkar in med ditt bokningsnr vid en dataterminal på hotellet varvid du får tillgång till ditt hotellrum där allt redan finns. Frukosten kan liknas vid flygplansmat, man blir serverad en färdig frukostbricka när det är dags att äta. Visst kan dessa hotell kännas väldigt strama och opersonliga, men passar mycket väl när du endast behöver övernattning med enklare hotellstandard. De uppfyller gott å väl de behov man har när man söker billiga hotell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *