Billiga Hotell i Malmö – 3 tips

Storstaden Malmö är ett populärt resmål både bland svenskar som vill semestra på hemmaplan och bland turister från andra länder. Dessutom kommer ett stort antal affärsresenärer till staden varje dag. Malmö har en mycket stor mängd hotell i alla prisklasser och för alla smaker. Nedan följer tre tips på billiga hotell i Malmö. Hittar du inte vad du söker här så rekommenderar vi att läsa mer via våra bokningslänkar. Vill ni boka hotell för bröllopsnatten rekommenderar vi följande bröllopssvit i Malmö.

Hotel Continental

Hotel Continental MalmöHotel Continental är ett tvåstjärnigt hotell av klassiskt snitt med en ganska enkel men ändå mysig och gemytlig standard. Rummen är totalt 54 till antalet och finns i allt från enkelrum till fyrbäddsrum, alla med egna badrum och med satellitkanaler. Även om hotellet bara är tvåstjärnigt inryms en restaurang och en bar. Dessutom finns Wi-Fi tillgängligt överallt. Det centrala läget, bara cirka 500 meter från Malmöhus Slott och ungefär lika långt från stadens centrum, gör detta billiga hotell i Malmö till ett bra val om du reser med en liten budget.

Till bokningen >>

Comfort Hotel Malmö

Comfort Hotel MalmöTrestjärniga Comfort Hotel Malmö är beläget i hamnområdet i Malmö, någon kilometer från Stortorget och Gustav Adolfs torg. Hotellet är modernt inrett, både i gemensamma ytor och i respektive rum, och det är god kvalitet på möbler och inredning. Sängarna får genomgående mycket höga betyg av gästerna. Comfort Hotel Malmö har en hel del gemensamma faciliteter, såsom ett gym, en egen restaurang och en trevlig lobbybar. Med totalt 293 rum är det sällan hotellet är helt fullbokat.

Till bokningen >>

Hotel Astoria

Hotel Astoria MalmöNamnet Hotel Astoria för tankarna till ett mycket dyrt och exklusivt hotell, men Hotel Astoria i Malmö är ett prisvärt, för att inte säga billigt hotell, med god standard. Hotellet, som har tre stjärnor enligt den traditionella hotellskalan, är inrymt i en vacker byggnad i jugendstil cirka fem minuters promenad från Malmö Centralstation och ungefär lika långt från Stortorget. Hotellet har ingen egen restaurang, men det är bara en stenkast till några av Malmös bästa restauranger.

Till bokningen >>

För dig som vill veta mer om saker att göra i Malmö rekommenderas ett besök till stadens turistbyrå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *