Billiga hotell i Göteborg

Göteborg, Sveriges andra största stad med ett myllrande stadsliv och en genuin atmosfär, är en trevlig bekantskap oavsett man besöker staden som turist på jakt efter nöje och sevärdheter eller gör en visit i affärssyfte. När det handlar om boende i Göteborg så har man mycket att välja på. Här finns såväl riktiga lyxhotell som mellanklasshotell med hög standard, men även budgetalternativen håller hög kvalitet. Ett rum på ett billigt hotell i Göteborg kostar mellan 500–750 kronor per natt i dubbelrum. Här är en lista på bra och billiga hotell i Göteborg.

Till bokningen >>

Kville Hotel

Kville Hotel, beläget i norra delen av Göteborg men ändå bara fem minuter med spårvagn från Göteborgs central, är ett billigt men ändå fullt utrustat hotell. Här behöver man inte göra avkall på några bekvämligheter. Minibar, luftkonditionering och kabel-TV är givetvis standard. Hotellet erbjuder också gratis internetuppkoppling via WiFi. På morgonen serveras en enkel men stadig frukostbuffé. Hotellet bjuder också på kaffe och té under hela dagen.

Till bokningen >>

City Apartment Hotel

Beläget 200 meter från Liseberg ligger City Apartment Hotel, ett hotell som erbjuder rum och lägenheter med utmärkt standard till en billig penning. Alla lägenheter och rum har minibar och kabel-TV. Varje lägenhet har ett eget badrum och ett pentry där man kan laga egen mat. City Apartment Hotel är ett bra val för barnfamiljen som vill använda reskassan för besöket på Liseberg, inte på dyra hotellnätter.

Till bokningen >>

Nya Varvet Studios

I Nya Varvet i Göteborgs hamnområde ligger hotellet Nya Varvet Studios. Detta lågprishotell har en intressant blandning av gammalt och nytt. Rummen är inhysta i totalt sex byggnader, alla med sin egen karaktär. Varje rum har pentry, kabel-TV och gratis internetuppkoppling via WiFi. Hotellet har också en egen restaurang som faller de flesta i smaken. Ytterligare en fördel med Nya Varvet Studios är de utmärkta parkeringsmöjligheterna.

Till bokningen >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *