4 lågprishotell för budgetresenären i Stockholm

Sveriges huvudstad är det givna besöksmålet för de som vill spendera en weekend hemma i Sverige. Staden erbjuder ett rikt nöjesliv, fascinerande museer och utmärkt shopping. För att ha råd att uppleva allt Stockholm har att erbjuda är det klokt att boka ett billigt hotell. Här är fyra billiga hotell i Stockholm med hög standard.

Reimersholme Hotel

Reimersholme Hotel
Reimersholme Hotel

Beläget på ön Reimersholme i Stockholm ligger ett billigt hotell inbäddat i ett lummigt och naturskönt område. Rummen är gemytliga med soffor eller fåtöljer. TV finns i de flesta rum. Frukost serveras givetvis varje dag. Hotellet rymmer också ett café där man kan köpa enklare måltider.

Se priser och boka >>

Rex Petit

Rex Petit Hotell i Stockholm
Rex Petit Hotell i Stockholm

Rex Petit är ett spännande hotell som ligger inhyst i en vacker byggnad från 1800-talet. Rummen är små och saknar fönster, men bekvämligheten är det inget fel på. Varje rum har platt-TV och riktigt snabb anslutning till Internet. I lobbyn kan man ta sig en kopp kaffe eller té när som helst på dygnet. Dessutom är frukostbuffén oklanderlig.

Se priser och boka >>

Hotel Tre Små Rum

Tre små rum Hotell
Tre små rum Hotell

Mitt på Södermalm och bara några hundra meter från tunnelbanestationen vid Mariatorget och nöjeslivet på Medborgarplatsen ligger det billiga hotellet Tre Små Rum. Här har ägarna inte sparat in på servicen och kvaliteten. Med enkla medel har man skapat en gemytlig atmosfär med en tydlig familjekänsla. Att frukostbuffén är ekologisk är inte heller någon nackdel. Vill man boka ett rum på hotellet gäller det att vara ute i god tid. Hotell Tre Små Rum har nämligen bara sju hotellrum.

Se priser och boka >>

Vanadis Hotell & Bad

Vanadis Hotell
Vanadis Hotell

I centrala Stockholm strax norr om Vasastaden ligger den lummiga parken Vanadislunden. Här ligger ett av de billigaste men samtidigt charmigaste hotellen i Stockholm. Rummen är givetvis välutrustade med bland annat kabel-TV. Frukosten är utmärkt med ett rikt utbud av varm och kall mat. Till skillnad från många andra billiga hotell i Stockholm har Vanadis Hotell & Bad relativt många rum. Här finns totalt 67 rum, varav de flesta erbjuder en god natts sömn till en billig kostnad.

Se priser och boka >>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *